Vertebra 75/2.50.2 A

Gebogen scheidingswand: dubbele beplating op Vertebra frame, geïsoleerd

Samenstelling

Totale dikte:
75.00 mm
Profielen:
MSV50 + GV50 mm
Beplating:
2 x 6,5 mm Gyproc® A
Isolatie:
dikte 40 mm - 16 kg/m³
Gewicht:
29 kg/m²

Eigenschappen

Toegelaten gewicht per bevestigingspunt (kg)

Type bevestiging T F
Gyproc® metalen Schroefplug²
15 30

Toegelaten gewicht per bevestigingspunt (kg)

Type bevestiging T F
Holle wandplug
15 30

Montage

Horizontale flexibele (GV50) profielen bevestigen aan vloer en plafond volgens de aangegeven kromtestralen met spijkerpluggen h.o.h. 180 mm, na tussenvoeging van de Soepele isolatieband.

Verticale (MSV50) profielen klemmen in de horizontale (GV50) profielen. De h.o.h.-afstand van de stijlen aanpassen volgens de maximale hoogte en volgens de te realiseren kromtestraal.
De randstijlen om de 800 mm aan de naastliggende muren of wanden bevestigen, na tussenvoeging van de Soepele isolatieband.
Ter plaatse van aansluitingen in (niet-haakse) hoek tussen gebogen wanden en andere constructies speciale aansluitingsprofielen gebruiken.

Aan beide zijden van het frame twee lagen (Gyproc® A) gipsplaten aanbrengen met Snelbouwschroeven (212/25 mm) om de 750 mm voor de eerste laag en met Snelbouwschroeven (212/25 mm) om de 250 mm voor de buitenste laag.
De platen, in principe, verticaal tegen de stijlen bevestigen en zo schikken dat de voegen geschrankt zijn zowel t.o.v. de platen aan de andere zijde als t.o.v. de platen aan dezelfde zijde van het frame.

In de spouw van de wand (GW) glaswol isolatie plaatsen met een dikte van 40 mm volgens de voorschriften van de glaswolfabrikant . Eventueel andere voorzieningen zoals leidingen, elektra en achterhout aanbrengen.
De naden tussen de platen en de binnenhoeken afwerken met voegband (P50 of G50) en voegproducten (JointFiller of Rifino Premium en ProMix Premium of JointFinisher Premium) volgens de voorschriften van de platenfabrikant . De schroefkoppen en eventueel het plaatoppervlak afwerken met dezelfde voegproducten in overeenstemming met het voorgeschreven kwaliteitsniveau. Voegen op droge platen, als er geen vormveranderingen ten gevolge van vocht- en/of temperatuurswisselingen te verwachten zijn en bij gecontroleerde hygrothermische omstandigheden op het werk (T > 7°C en RV tussen 40 en 70%).

Downloads

Gewicht: 
29 kg/m²
BIM plugin object: 
Ja
To SysSel: 
Ja
To WEB: 
Ja
Systeemnaam: 
Vertebra 75/2.50.2 A
Systeemcategorie: 
Compositio_frame_Tra: 
GV50