GT A-E15 Line 8 A_3

Akoestisch absorberend, demonteerbaar systeemplafond met Gyptone® panelen met kopse kant A en langskant E15, geïsoleerd

Samenstelling

Beplating:
1 x 12,5 mm Gyptone Line 8
Isolatie:
dikte 25 mm - 16 kg/m³
Spouwhoogte:
200 mm
Gewicht:
10 kg/m²

Eigenschappen

Absorptie-coëfficient αw:
0.40

Montage

Gyptone panelen met langskant E15 (doorzak) en kopse kant A (inleg) zijn geschikt voor montage in een zichtbaar ophangsysteem T15, rekening houdend met een minimale plenumhoogte van ± 150 mm.

De (Gyptone® Line 8) gipsplaatpanelen inleggen, rekening houdend met de legrichting. Deze is aangegeven door middel van een markering op de rugzijde van de panelen.
Ter plaatse van de lichtpunten in het plafond kunnen de volledig geperforeerde panelen (Gyptone Activ’Air Point 15, Quattro 55 of Line 8) vervangen worden door niet-geperforeerde panelen (Gyptone Activ’Air Base 33) in samenspraak met de opdrachtgever/architect.

In geval van akoestische isolatie, de (Isover Sonepanel) glaswol nauwaansluitend aanbrengen in het plenum zodat een aaneengesloten geheel wordt gevormd. In geval van thermische en akoestische isolatie onder hellend dak, de (Isover Isoconfort 35 Isover Isoconfort 32) glaswol aanbrengen in een zodanige isolatiedikte dat de beschikbare ruimte volledig wordt opgevuld tot tegen het onderdak indien dit capillair en dampopen is (cfr. TV 251 van het WTCB). De isolatie tussen kepers en/of spanten klemmen. Wanneer een tweede laag wordt aangebracht, deze dwars over de eerste laag aanbrengen om zoveel mogelijk de eventuele koudebruggen (kepers/spanten) te minimaliseren. De isolatie (eventueel) luchtdicht afwerken door een vochtregulerend (Isover Vario KM Duplex) dampscherm aan te brengen op de onderstructuur. De verschillende dampschermbanen plaatsen met een overlapping van 100 tot 150 mm, en de naden afkleven met een eenzijdige (Isover Vario KB1) kleefband. De luchtdichte aansluiting van het vochtregulerende dampscherm met andere bouwdelen verzekeren door het aanbrengen van een dichtingsmastiek (Isover Vario DoubleFit), ononderbroken en met diameter 6 tot 8 mm waarop het vochtregulerende dampscherm licht wordt aangedrukt. De glaswolplaten en (eventueel) dampremmende laag plaatsen volgens de voorschriften van de glaswolfabrikant .

Downloads

Absorptiefactor aw: 
0,40 L
Gewicht: 
10 kg/m²
BIM plugin object: 
Ja
Brand langs profielzijde getest: 
Ja
To SysSel: 
Ja
To WEB: 
Ja
Brand langs plaatzijde getest: 
Ja
Systeemnaam: 
GT A-E15 Line 8 A
Systeemcategorie: