Vertebra 100/2.75.2 A

Gebogen scheidingswand: dubbele beplating op Vertebra frame, geïsoleerd

Samenstelling

Totale dikte:
100.00 mm
Profielen:
MSV75 + GV75 mm
Beplating:
2 x 6 mm Gyproc® A
Isolatie:
dikte 60 mm - 16 kg/m³
Gewicht:
31 kg/m²

Eigenschappen

Brandweerstand:
EI 30
Rapport: ISIB 2019-A-044
Maximale bouwhoogte volgens brandrapport:
Toepassingsgebied I: 3000 mm
Toepassingsgebied II: 3000 mm
Brandweerstand alleen geldig indien gemonteerd overeenkomstig de beschrijving zoals vermeld in het proefverslag.

Montage

Horizontale flexibele (GV75) profielen h.o.h. 170 mm schroeven op multiplex vormstrook in de gewenste kromtestraal en het geheel bevestigen aan vloer en plafond met spijkerpluggen h.o.h. 400 mm. Soepele isolatieband voorzien tussen vormstrook en ruwbouw.

Verticale (MSV75) profielen klemmen in de horizontale (GV75) profielen. De h.o.h.-afstand van de stijlen aanpassen volgens de te realiseren kromtestraal en het betreffende brandrapport.
De randstijlen om de 800 mm aan de naastliggende muren of wanden bevestigen, na tussenvoeging van de Soepele isolatieband.
Ter plaatse van aansluitingen in (niet-haakse) hoek tussen gebogen wanden en andere constructies speciale aansluitingsprofielen gebruiken.

Aan beide zijden van het frame twee lagen (Gyproc® A) gipsplaten aanbrengen met Snelbouwschroeven (212/25 mm) om de 300 mm voor de eerste laag en met Snelbouwschroeven (212/25 mm) om de 250 mm voor de buitenste laag.
De platen horizontaal tegen de stijlen bevestigen en zo schikken dat de voegen geschrankt zijn zowel t.o.v. de platen aan de andere zijde als t.o.v. de platen aan dezelfde zijde van het frame.

In de spouw van de wand (GW) glaswol isolatie plaatsen met een dikte van 60 mm volgens de voorschriften van de glaswolfabrikant . Eventueel andere voorzieningen zoals leidingen en elektra aanbrengen.
De naden tussen de platen en de binnenhoeken afwerken met voegband (P50 of G50) en voegproducten (JointFiller of Rifino Premium en ProMix Premium of JointFinisher Premium) volgens de voorschriften van de platenfabrikant . De schroefkoppen en eventueel het plaatoppervlak afwerken met dezelfde voegproducten in overeenstemming met het voorgeschreven kwaliteitsniveau. Voegen op droge platen, als er geen vormveranderingen ten gevolge van vocht- en/of temperatuurswisselingen te verwachten zijn en bij gecontroleerde hygrothermische omstandigheden op het werk (T > 7°C en RV tussen 40 en 70%).

Downloads

Gewicht: 
31 kg/m²
BIM plugin object: 
Ja
To SysSel: 
Ja
To WEB: 
Ja
Laboratorium: 
ISIB
Systeemnaam: 
Vertebra 100/2.75.2 A
max_hoogte_brand_gebied1: 
3000
max_hoogte_brand_gebied2: 
3000
Systeemcategorie: 
Compositio_frame_Tra: 
GV75